Лесен и сигурен достъп до цялото ви съдържание

Съхранявайте, споделяйте и работете съвместно по файлове и папки от което и да е мобилно устройство, таблет или компютър

Банер
Икона

Съдържанието ви е в безопасност, съхранява се поверително и никога не се използва за персонализиране на реклами.

Диск предлага шифрован и сигурен достъп до файловете ви. Споделяните с вас файлове се сканират и при откриване на злонамерен софтуер, спам, рансъмуеър или фишинг се премахват. И Диск работи в облака, което премахва нуждата от локални файлове и свежда до минимум риска за устройствата ви.

Банер
Икона

Приложения за сътрудничество директно в облака за още по-продуктивна работа в екип

Диск се интегрира безпроблемно с Документи, Таблици и Презентации – приложения директно в облака, които дават възможност на членовете на екипа ви да си сътрудничат ефективно в реално време. Създавайте и споделяйте съдържание с екипа си още от първия ден, без да се налага да мигрирате от съществуващите инструменти.

Банер
Икона

Интегриране с инструментите и приложенията, използвани от екипа ви

Диск се интегрира с технологията, използвана от екипа ви, и я допълва. Можете да работите съвместно по файлове на Microsoft Office, без да се налага да ги преобразувате, както и да редактирате и съхранявате още над 100 файлови типа, включително PDF файлове, файлове на CAD-софтуер, графични файлове и др.

Банер
Икона

Изкуственият интелект и технологията за търсене от Google помагат на екипа ви да действа по-бързо

В Диск са вградени мощните възможности на Google за търсене, което предлага ненадмината скорост, ефективност и надеждност. А функциите като „Приоритет“ използват изкуствен интелект, за да предвиждат какво търсите и да предлагат най-подходящото съдържание, което помага на екипа ви да намира файлове с до 50% по-бързо.

Банер

Работете с Диск от всяко устройство

Диск функционира на всички основни платформи, което ви дава възможност да работите без затруднения от браузъра си, мобилното си устройство, таблета и компютъра си.

Хиляди екипи вече използват Диск, за да революционизират начина си на работа

Икона Икона Икона Икона Икона

Потребителите предпочитат Диск пред конкурентните продукти

Източник: G2.com, Inc., февруари 2020 г.

4,7

4,3

4,2

4,2


Диск се интегрира с инструментите, които вече се използват от екипа ви

Да започваме

Икона

Физически лица

Съхранявайте, споделяйте и използвайте файловете си от което и да е мобилно устройство, таблет или компютър, като първите 15 ГБ от хранилището са безплатни.

Икона

Екипи

Помогнете на екипа си да действа по-бързо чрез сигурна платформа за съвместна работа в облака, с която лесно можете да споделяте, съхранявате и използвате файлове.

Икона

Бизнес

Защитавайте и обезопасявайте данните на фирмата си с помощта на функцията за защита от загуба на данни, Vault за електронно разкриване и архивиране и Центъра за сигурност.

Ресурси