Accés fàcil i segur a tot el teu contingut

Emmagatzema i comparteix fitxers i carpetes, a més de col·laborar-hi, des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o ordinador.

Bàner
Icona

El teu contingut està protegit, és privat i no es fa servir mai per a la personalització d'anuncis.

Drive proporciona accés encriptat i segur per als teus fitxers. Els fitxers que es comparteixen amb tu s'escanegen i eliminen de manera proactiva quan es detecta programari maliciós, contingut brossa, programari de segrest o pesca de credencials. A més, com que Drive és natiu en núvol, no requereix tenir fitxers locals i minimitza el risc per als teus dispositius.

Bàner
Icona

Aplicacions de col·laboració natives en núvol per donar ales al treball en equip

Drive té les aplicacions Documents, Fulls de càlcul i Presentacions perfectament integrades. Són aplicacions natives en núvol que permeten que el teu equip col·labori de manera eficient en temps real. Crea i comparteix contingut amb el teu equip des del primer moment, sense haver de fer la migració des de les eines actuals.

Bàner
Icona

Integració amb les eines i aplicacions que l'equip ja fa servir

Drive s'integra amb la tecnologia que ja té l'equip i la complementa. Col·labora en fitxers de Microsoft Office sense haver-ne de convertir el format. Edita i emmagatzema més de 100 tipus de fitxers addicionals, com ara PDF, fitxers de CAD, imatges i molt més.

Bàner
Icona

Amb la tecnologia de cerca i d'intel·ligència artificial de Google, el teu equip guanya en agilitat

Les potents capacitats de cerca de Google estan inserides a Drive i ofereixen velocitat, rendiment i fiabilitat inigualables. A més, funcions com ara Prioritat utilitzen la intel·ligència artificial per predir què estàs cercant i mostrar-te el contingut més rellevant, la qual cosa permet al teu equip trobar els fitxers fins a un 50% més ràpid.

Bàner

Gaudeix de Drive en qualsevol dispositiu

Com que Drive funciona en totes les plataformes principals, et permet treballar sense problemes entre el navegador, el dispositiu mòbil, la tauleta i l'ordinador.

Ja hi ha centenars d'equips que fan servir Drive per revolucionar la manera en què treballen

Icona Icona Icona Icona Icona

Els usuaris prefereixen Drive als productes de la competència

Font: G2.com, Inc., febrer de 2020

4,7

4,3

4,2

4,2


Drive s'integra amb les eines que l'equip ja fa servir

Comencem

Icona

Particulars

Emmagatzema i comparteix els teus fitxers i carpetes, i accedeix-hi des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o ordinador. A més, els primers 15 GB d'emmagatzematge et surten gratis.

Icona

Equips

Ajuda el teu equip a guanyar en agilitat amb una plataforma de col·laboració segura i basada en núvol que us permet compartir fitxers, emmagatzemar-los i accedir-hi fàcilment.

Icona

Empreses

Protegeix les dades de la teva empresa amb la Prevenció de pèrdues de dades, Vault per al descobriment electrònic i l'arxivament, i el centre de seguretat.

Recursos