Nyheder på Chromebook

Chromebooks opdateres automatisk, så du får de nyeste funktioner, og så softwaren er opdateret og fungerer, som den skal. Her er nogle vigtige funktioner fra de seneste opdateringer.

Scan dokumenter ved hjælp af dit kamera

Nu kan du scanne dokumenter med kameraet på din Chromebook. Kameraet identificerer, beskærer og tager et billede af dine dokumenter automatisk. Derefter kan du gemme dokumenterne som en PDF- eller billedfil. Du skal bare åbne kameraappen på din Chromebook og trykke på knappen "Scan" for at komme i gang.

Naturlige stemmer til Tekstoplæsning

Du bruger muligvis allerede Tekstoplæsning til at få læst tekst op på Chromebooks. Nu kan du vælge mellem en række stemmer, der lyder mere naturlige, så den oplæste tekst flyder bedre og er nemmere at forstå. Dette er nyttigt for ordblinde personer, personer med nedsat syn eller andre, som har svært ved at læse. Vælg din foretrukne stemme i indstillingerne for hjælpefunktioner.

Organiser nemt dine browserfaner på skriveborde

Nu er det nemmere at se, hvilke Chrome-browservinduer der er på samme virtuelle skrivebord, og flytte faner mellem vinduer til det rette sted i første forsøg. Du skal bare højreklikke på din browserfane og vælge "Flyt fane til et andet vindue". Så grupperes dine vinduer i forhold til, hvilket virtuelt skrivebord de er på.

Organiser nemt dine browserfaner på skriveborde

Vil du gerne
skifte?

Det er lige så nemt at skifte fra Mac eller Windows, som det er at logge ind. Med bare tre enkle trin får du adgang til dine filer og billeder på din nye Chromebook.