Μάθετε πώς να δημιουργείτε εξαιρετικούς ιστότοπους

Περιηγηθείτε σε δημοφιλείς πηγές πληροφοριών, μαθήματα και οδηγούς, για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο για τους επισκέπτες σας.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας

Παρακολουθήστε αυτά τα μαθήματα, για να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Παρακολουθήστε το Webmaster Academy

Παρακολουθήστε αυτό το μάθημα, για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο με καταπληκτικό περιεχόμενο και δυνατότητα εύρεσης στην Αναζήτηση Google.

Παρακολουθήστε το μάθημα

Ακολουθήστε τις οδηγίες για webmasters

Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για τη σχεδίαση, την ποιότητα και τα τεχνικά θέματα, προκειμένου να βοηθήσετε την Google σχετικά με την εύρεση, την ευρετηρίαση και την κατάταξη του ιστότοπού σας.

Μάθετε περισσότερα

Μάθετε πώς λειτουργεί η αναζήτηση

Μάθετε πώς η Google ανιχνεύει, ευρετηριάζει και προβάλλει τον ιστότοπό σας στους χρήστες. Δείτε τις πολιτικές που εφαρμόζουμε, για να κρατάμε τους ιστότοπους με ανεπιθύμητο περιεχόμενο μακριά από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μάθετε περισσότερα

Λήψη προχωρημένων πηγών πληροφοριών για προγραμματιστές

Αναζήτηση για προγραμματιστές

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι φιλικός προς κινητά

  1. Λάβετε μέρος στον έλεγχο λειτουργικότητας σε κινητές συσκευές 

    Ελέγξτε αν οι σελίδες σας περνούν με επιτυχία τα κριτήρια της Google σχετικά με τη συμβατότητα με κινητά.


  2. Διαβάστε τον οδηγό για κινητά του Webmaster 

    Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργείτε περιεχόμενο φιλικό προς κινητά, με οδηγούς γρήγορης έναρξης, συμβουλές SEO για κινητά και κοινά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε.


  3. Κατεβάστε τη λίστα ελέγχου 5 βημάτων για κινητά 

    Ακολουθήστε αυτήν τη λίστα ελέγχου, για να θυμάστε ότι πρέπει να δοκιμάζετε τον ιστότοπό σας, να λαμβάνετε υπόψη τους χρήστες και να δίνετε τη δέουσα προσοχή στην ταχύτητα.

Βελτιώστε την παρουσία αναζήτησης με SEO

Κατανοήστε τι είναι η SEO (βελτιστοποίηση μηχανής αναζήτησης) και πώς μπορείτε να βελτιώσετε την παρουσία του ιστότοπού σας τόσο για τους χρήστες όσο και για τις μηχανές αναζήτησης.

Χρειάζεστε SEO;

Κατανοήστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την πρόσληψη ενός SEO (υπεύθυνου βελτιστοποίησης μηχανής αναζήτησης) και ποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις πρέπει να κάνετε σε υποψήφιες εταιρείες.

Μάθετε περισσότερα

Διαβάστε τον οδηγό έναρξης για SEO

Μάθετε πώς λειτουργεί η SEO, βελτιώστε τη δομή του ιστότοπου, βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο, χρησιμοποιήστε ανιχνευτές, προωθήστε περιεχόμενο και αναλύστε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου.

Προβολή PDF