Εξασφαλίστε υποστήριξη για τον ιστότοπό σας

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Search Console, τις κατατάξεις αναζήτησης, τα προβλήματα ασφαλείας ή το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας; Βρείτε το κατάλληλο κανάλι υποστήριξης παρακάτω.

Περιήγηση στην τεκμηρίωση

Κέντρο βοήθειας του Search Console

Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Search Console, για να παρακολουθήσετε την απόδοσή σας στην Αναζήτηση Google και να δείτε αν το Google μπορεί να ευρετηριάσει τον ιστότοπό σας.

Οδηγίες για τον ιστότοπό σας

Αν ο ιστότοπός σας δεν εμφανίζεται σε καλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζει τις οδηγίες μας για τους webmaster, το περιεχόμενο και την ποιότητα.

Βοήθεια για παραβιασμένους ιστότοπους

Αν ο ιστότοπός σας έχει ήδη παραβιαστεί, ακολουθήστε αυτά τα βήματα και τα εκπαιδευτικά βίντεο που θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με την επαναφορά.

Ρωτήστε τους ειδικούς

Φόρουμ βοήθειας για webmaster

Ζητήστε βοήθεια σχετικά με τον ιστότοπό σας από έμπειρους webmaster στο φόρουμ, όπως κορυφαίους συνεργάτες, ανερχόμενα αστέρια και υπαλλήλους της Google.

Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για webmaster

Το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για webmaster μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε συνήθη προβλήματα και ζητήματα σχετικά με τον ιστότοπό σας.

Ώρες λειτουργίας γραφείου

Πάρτε μέρος στα ζωντανά hangout με τους webmaster μας, που γίνονται στις ώρες λειτουργίας γραφείου, για να μιλήσετε με κάποιον από την ομάδα του Google Webmaster σχετικά με προβλήματα ή ερωτήσεις για τον ιστότοπό σας.

Δοκιμή για προβλήματα

Έλεγχος λειτουργικότητας σε κινητές συσκευές

Δοκιμάστε αν οι σελίδες στον ιστότοπό σας περνούν με επιτυχία τα κριτήρια συμβατότητας με κινητά.

PageSpeed Insights

Μετρήστε την απόδοση των σελίδων σας και λάβετε προτάσεις για τη βελτίωση της ταχύτητας και της εμπειρίας χρήστη.

Εργαλείο δοκιμής δομημένων δεδομένων

Αν έχετε δομημένα δεδομένα στις σελίδες σας, ελέγξτε ότι εφαρμόζονται σωστά χωρίς σφάλματα μορφοποίησης.