Mitä uutta Chromebookista löytyy?

Chromebookit päivittyvät automaattisesti: ne tarjoavat käyttäjille aina uusimmat ominaisuudet ja pitävät ohjelmiston toimivana ja nopeana. Tässä on yhteenveto uusimmista julkaisuista.

Dokumenttien skannaaminen kameralla

Nyt voit skannata dokumentteja Chromebookin kameralla. Kamera tunnistaa, kuvaa ja rajaa dokumenttisi automaattisesti, minkä jälkeen voit tallentaa ne PDF:nä tai kuvana. Avaa vain Chromebookin Kamera-sovellus ja aloita painamalla Skannaa-painiketta.

Teksti puhuttuna ‑ominaisuuden luonnolliset äänet

Saatat jo käyttää Teksti puhuttuna ‑ominaisuutta kuunnellaksesi tekstiä ääneen luettuna Chromebookeilla. Nyt voit valita useista luonnollisemman kuuloisista äänistä, joiden avulla puhuttu teksti on sujuvampaa ja helpompi ymmärtää. Nämä auttavat ihmisiä, joilla on dysleksia, heikko näkö tai muu tekstin lukemista vaikeuttava tila. Valitse haluamasi ääni esteettömyysasetuksista.

Selaimen välilehtien helppo järjestäminen työpöydiksi

Nyt on helpompi nähdä, mitkä Chrome-selainikkunat ovat samalla virtuaalityöpöydällä, ja siirtää välilehtiä ikkunasta toiseen, jotta ne ovat oikeassa paikassa ensimmäisellä yrityksellä. Klikkaa kakkospainikkeella selaimen välilehteä, valitse Siirrä välilehti toiseen ikkunaan, niin näet ikkunasi ryhmiteltynä sen mukaan, millä virtuaalityöpöydällä ne ovat.

Selaimen välilehtien helppo järjestäminen työpöydiksi

Kiinnostaako
vaihtaminen?

Vaihtaminen Mac- tai Windows-tietokoneesta onnistuu yksinkertaisesti kirjautumalla sisään. Tiedostosi ja kuvasi ovat valmiina uudella Chromebookillasi kolmen helpon vaiheen jälkeen.