Egyszerű és biztonságos hozzáférés minden tartalmához

Bármilyen mobileszközről, táblagépről és számítógépről tárolhat és megoszthat fájlokat és mappákat, és együttműködhet rajtuk másokkal

Szalaghirdetés
Ikon

A tartalmai biztonságban vannak, titkosak, és nem használjuk fel őket a hirdetések személyre szabására

A Drive révén titkosított, biztonságos kapcsolaton keresztül férhet hozzá a fájljaihoz. Az Önnel megosztott fájlokat automatikusan megvizsgálja a rendszer, és ha rosszindulatú programot, spamet, zsarolóprogramot vagy adathalászatot észlel, akkor eltávolítja őket. Ráadásul a Drive natívan a felhőben működik, vagyis nincs szükség helyi fájlokra, és az eszközöket érintő kockázatok is minimálisak.

Szalaghirdetés
Ikon

Natív felhőbeli együttműködési alkalmazások a hatékonyabb csapatmunka szolgálatában

A Drive szervesen integrálható a Dokumentumok, a Táblázatok és a Diák szolgáltatással, a hatékony, valós idejű együttműködést elősegítő natív felhőbeli alkalmazásokkal. Már az első napon készíthet és megoszthat tartalmakat a csapatával, és ehhez semmit nem kell áttelepítenie a meglévő eszközökről.

Szalaghirdetés
Ikon

Integráció a csapat által már használt eszközökkel és alkalmazásokkal

A Drive integrálható a csapat meglévő technológiáival, és jól kiegészíti őket. A fájlformátumok konvertálása nélkül működhet együtt másokkal a Microsoft Office-fájlokban, és több mint 100-féle további fájltípust szerkeszthet és tárolhat, például PDF-eket, CAD-fájlokat és képeket.

Szalaghirdetés
Ikon

Gyorsabb csapatmunka a Google AI- és keresési technológiájával

A Google hatékony keresési funkciói be vannak ágyazva a Drive-ba, és páratlan sebességet, teljesítményt és megbízhatóságot kínálnak. A számos AI-alapú funkció egyike, a Prioritás, mesterséges intelligencia használatával megkísérli kitalálni, hogy Ön mit keres, és a legrelevánsabb tartalmakat jeleníti meg – így a csapat akár 50%-kal is gyorsabban találhatja meg a fájlokat.

Szalaghirdetés

Tapasztalja meg a Drive-élményt minden eszközön

A Drive minden főbb platformra telepíthető, így böngészőben, mobileszközön, táblagépen és számítógépen egyaránt gördülékenyen dolgozhat.

Több ezer csapat már forradalmasította munkamódszereit a Drive segítségével

Ikon Ikon Ikon Ikon Ikon

A felhasználók a Drive-ot részesítik előnyben a konkurens termékekkel szemben

Forrás: G2.com, Inc., 2020. február

4,7

4,3

4,2

4,2


A Drive integrálható a csapat által már használt eszközökkel

Vágjunk bele!

Ikon

Magánszemélyek

Bármilyen mobileszközről, táblagépről és számítógépről tárolhatja, megoszthatja és elérheti fájljait és mappáit – az első 15 GB tárhely pedig díjmentes.

Ikon

Csapatok

Egy biztonságos, felhőalapú együttműködési platformmal segíthet csapatának a gyorsabb munkában, amellyel a fájlokat is egyszerűen megoszthatja, tárolhatja és elérheti.

Ikon

Nagyvállalat

Az Adatszivárgás elleni védelem funkcióval, az elektronikus alapú adatszerzéshez és archiválási célra használható Széf eszközzel és a biztonsági központtal megvédheti a céges adatokat.

Források