Tudja meg, hogyan készíthet nagyszerű webhelyeket

Böngésszen a népszerű segédanyagok, tanfolyamok és útmutatók között, és nézzen utána, hogyan állíthat elő nagyszerű tartalmat a látogatók számára.

Hozzon létre minőségi webhelyet

Végezze el ezeket a tanfolyamokat, és tegye még jobbá webhelye tartalmát és a felhasználói élményt.

Végezze el a Webmesterképzőt

A tanfolyam segítségével elsajátíthatja az értékes tartalommal rendelkező webhelyek létrehozásának módját, valamint azt, hogyan teheti azokat megtalálhatóvá a Google Keresésben.

Végezze el a tanfolyamot

Tartsa be az Útmutató webmestereknek című dokumentum előírásait

Kövesse a tervezéssel, műszaki paraméterekkel és minőséggel kapcsolatos irányelveinket, hiszen ezzel is segíti a Google-t webhelye megtalálásában, indexelésében és rangsorolásában.

További információ

Ismerje meg a Google Keresés működését

Tudja meg, hogy a Google hogyan térképezi fel és indexeli az Ön webhelyét. Nézze meg irányelveinket arról, hogy miként tartjuk távol a spamjellegű webhelyeket a keresési találatoktól.

További információ

Speciális segédanyagok fejlesztőknek

Keresés fejlesztőknek

Győződjön meg róla, hogy mobilbarát webhelye van

  1. Végezze el a mobilbarát jelleget vizsgáló tesztet 

    Ellenőrizze, hogy oldalai teljesítik-e a Google mobilbarát feltételeit.


  2. Olvassa el a webmesterek mobilos útmutatóját 

    Tudja meg, hogyan válhat mobilbaráttá a webhelye – ehhez nézze át gyors útmutatóinkat, mobilos keresőoptimalizálási tippjeinket, valamint a gyakran előforduló és elkerülendő hibák listáját.


  3. Töltse le az öt lépésből álló mobilos ellenőrzőlistát 

    Menjen végig az ellenőrzőlistán, hogy ne feledkezzen meg a webhely teszteléséről, a felhasználók figyelembevételéről és a sebességre való fókuszálásról.

Fokozza jelenlétét kereső-optimalizálással

Ismerje meg, hogy mi az a keresőoptimalizálás (SEO), illetve hogy miként fokozhatja webhelye jelenlétét mind a felhasználóknál, mind a keresőmotoroknál.

Szüksége van keresőoptimalizálásra?

Ismerje meg a keresőoptimalizáló (SEO) cégek foglalkoztatásának előnyeit és hátrányait, és hogy milyen konkrét kérdéseket érdemes feltenni a lehetséges cégeknek.

További információ

Olvassa el a „Keresőoptimalizálás – útmutató az első lépésekhez” című dokumentumot

Ismerje meg, hogyan működik a keresőoptimalizálás, javítsa webhelye struktúráját, optimalizálja a tartalmat, foglalkozzon a feltérképező robotokkal, népszerűsítse a tartalmat, továbbá elemezze a webhely forgalmát.

PDF megtekintése