Vilka nyheter finns på Chromebook?

Chromebook-enheter uppdateras automatiskt så att du får de senaste funktionerna och programvaran förblir snabb. Här är de viktigaste av de senaste uppdateringarna.

Skanna dokument med kameran

Nu kan du skanna dokument med Chromebook-enhetens kamera. Kameran identifierar, tar bilder av och beskär dina dokument automatiskt. Sedan kan du spara dem som PDF-filer eller bilder. Öppna bara appen Kamera på Chromebook och tryck på knappen Skanna för att komma igång.

Naturliga röster för textuppläsning

Du kanske redan använder textuppläsning för att höra text läsas upp på Chromebook. Nu kan du välja mellan ett antal röster som låter mer naturliga så att textuppläsningen blir smidigare och lättare att förstå. Detta är användbart för personer med dyslexi, nedsatt syn eller andra funktionsnedsättningar kopplade till skriven text. Välj den röst du önskar i tillgänglighetsinställningarna.

Organisera smidigt dina webbläsarflikar på skrivbord

Nu kan du enklare se vilka webbläsarfönster i Chrome som finns på samma virtuella skrivbord. Du kan även flytta flikar mellan fönster till rätt plats på första försöket. Det gör du genom att högerklicka på webbläsarfliken och välja Flytta fliken till ett annat fönster. Dina fönster visas grupperade efter de virtuella skrivbord de tillhör.

Organisera smidigt dina webbläsarflikar på skrivbord

Funderar du på att
byta?

Att byta från Mac eller Windows är lika enkelt som att logga in. Med tre enkla steg har du dina filer och foton på din nya Chromebook.